Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов коментира категоричната победа на своя тим с 3:0 над Арда в Кърджали в мач от 24-ия кръг на efbet Лига.

"Наистина успешен следобед, победа срещу един стойностен отбор като Арда. Ще влезем в паузата с добро настроение. Победата не будеше съмнение. Останах по-доволен от първото полувреме.

Арда - Левски 0:3 в мач от efbet Лига

Левски набира скорост! "Сините" не оставиха шанс на Арда за трета поредна шампионатна победа

Класика изкачи столичани до четвъртото място във временното класиране

Благодаря на домакините, които се погрижиха теренът да е полят и преди мача, и на почивката, въпреки условията. Арда показва европейско поведение, искат да градят европейски отбор. Има места, където това не се прави, за да не се облагодетелства бързия футбол.

Сега си вкарахме положенията, имаше мачове, в които играхме добре, но не реализирахме. Не е важно кой ще отбележели, а да играем организирано. Имаше по-добра организация. Организацията и дисциплината беше на добро ниво. Общо взето стабилна защита, но това не е максимумът на тези защитници. Има къде да се развиваме и да градим. Не може да се задоволяваме с минималното. Трима от защитниците са национали, трябва винаги да играят на максимума си.

Оттук започна всичко, това е моята родина. Винаги съм бил щастлив да водя Левски. Не ми харесва развитието на футбола, когато условията и терените не са добри. Не знаех, че имам 250 мача, вчера Сираков ми го каза. Мачовете се трупат с годините и работата", завърши Станимир Стоилов.

Попето: Приемам лично всяка една критика към Левски

Попето: Приемам лично всяка една критика към Левски

"И на 35 години можеш да научиш нещо от Стоилов"