Люпко Петрович е достатъчно солидно доказана величина в света на най-популярната игра, за да позволи да казва свободно собственото си мнение.

Подобно на средствата за масова информация, големият специалист ползва правото да изразява личната си гледна точка.

Той стана поредният, който в последните няколко години си позволява в прав текст да заяви, че на "Герена" нещата "не са добре".

Люпко Петрович: В Левски сега няма добри хора, лоши човеци са...

Люпко Петрович: В Левски сега няма добри хора, лоши човеци са...

"Няма атмосфера на "Герена"

Поредният, който призова за връщането на Наско Сираков в клуба. Поредният, който основателно подкани напусналите преждевременно кораба, да аргументират това си решение.

Лесно е, когато трябва да подлъжеш някого да дойде и "да помага". Но малко по малко той става неудобен, когато остане без подкрепата, с която се е ползвал при пристигането си в дадения клуб.

Снимка 255946

Източник: LAP.bg

Петрович започна с победи в Левски. И продължи отново с успехи. Но изведнъж се получи така, че футболът му не беше достатъчно атрактивен. Люпко бе допълнително състарен от дадени личности. Те заявиха категорично, че стилът, който той налага на "Герена" лъха на архаика. Древна. Въпреки поредните победи и вдигнатия морал като цяло в отбора. Това не беше от значение.

И специалистът се видя принуден да си тръгне. Отново към чужбина, а след това обратно в България, при г-н Гриша Ганчев. По познатата схема. И през това време победите му не спряха, въпреки че беше на... определена точка от футболната география. Той доказа, че старият му, предвидим, по думите на неговите критици стил, си остава все така успешен.

Снимка 234471

Източник: LAP.bg

Лош Люпко!

Как може да си позволява да казва, че Левски не е добре организиран клуб? Как може да хули даващите мило и драго за "синята" идея личности в клуба, наричайки ги "лоши човеци"?

Фалшива новина е това!

И Наско се е объркал, в най-силното си интервю в последните години! И той не е наясно, а само говори празни приказки, за да го върнат на "Герена". Че е скъсан. Има нужда от напрежение и още едно припадане. И ново влошаване на здравословното състояние. Заради това хули - иска да му е зле. Да е в Левски, макар и отборът да не върви. Той не го обича истински и не знае какви са човеците там... Не е наясно.

Наско Сираков пред ТОПСПОРТ: В Левски 10 години надуват и пукат балона, защото не могат и не знаят!

Наско Сираков пред ТОПСПОРТ: В Левски 10 години надуват и пукат балона, защото не могат и не знаят!

"За какъв клуб говорим, след като доскоро нямаха косачка за тревата", каза Вълка

Мъри и той фалшиви новини разпространява! Не го е срам. А в същото време си ходи на риба с Краси и Стамен. Злословят против големите хора на "Герена". Тези, които много ги боли, когато Левски пада. Когато нещата не вървят. Толкова, че чак от мъка заминават за някой остров. Далечен. Основават си тамошен Левкси, обличат персонала в сини екипи и задоволяват собствената си бохемска необходимост от забавление и хедонистично похранване на необятното си самочувствие.

Снимка 332496

Левски? Ще се оправи. Не са му първите загуби това. Лудогорец няма за сефте да е с шампионската купа. Ще кажем пак, че от следващия сезон се оправяме. И минаваме по познатата схема - нов треньор, селекция от незнайни воини, а след това изоставане от първото място, уволнение на треньора, раздяла със звездите и т.н.

Докога? Ами докато обявяването в несъстоятелност се превърне от фалшива новина в оригинално състояние на духа и морала. В действителност.

"Глобъл Мениджмънт" ЕООД подаде молба за обявяване в несъстоятелност на Левски

Още една фирма поиска Левски да бъде обявен в несъстоятелност

"Сините" си имат неприятности с "Глобъл Мениджмънт" ЕООД на Николай Жейнов

Лош Люпко!

Лош Наско!

Лош Мъри!

Те са виновните...

Снимка 332495