Крилото на Левски Фабио Лима отбеляза първото си попадение за тима в дебютното си участие на стадион "Георги Аспарухов". Бразилецът оформи класиката в 44-тата минута срещу Арда при успеха с 4:0 в събота. 27-годишният футболист използва социалните мрежи, за да изрази радостта си от попадението със синия екип.

"Първо, искам да благодаря на Господ за всичко, защото без него съм нищо. Първият ми гол с фланелката на Левски ще остане завинаги в паметта ми. Имаше много дни на работа и всеотдайност. Искам да благодаря на всички членове на семейството ми, които ме подкрепят, и на всички, които обичат Левски. Продължаваме работата си и оставаме силни!", бе посланието на Лима.

Капитанът на столичани от началото на пролетта Цунами също бе активен в онлайн пространството. Левият защитник публикува снимки от двубоя и написа: "Благодаря на Господ за още една победа с Левски. Нека продължим заедно", написа бразилецът. Постът му бе харесан от много от играчите на столичани, а новото попълнение Хоакин Фернандес написа: "Моят капитан."