Ръководството на Левски започна преговори с играчите, на които няма да се разчита през следващата кампания. На футболистите ще им бъдат предлаги различни варианти, при които да се стигне до раздяла.

В списъка с ненужни попада и френският халф Антони Белмонт, който вече е бил уведомен, пише "Тема спорт". Той има договор и за следващия сезон, но няма изгледи да го изпълни. Белмонт дойде през лятото на 2017 година по настояване на тогавашния треньор Делио Роси. За последно той игра при победата над Черно море на "Тича" с 1:0.

Към изхода на "Герена" гледат и румънския нападател Серджиу Буш, както и двамата френски защитници Луи Нганиони и Седрик Унтонджи, чийто договор изтича. Пред раздяла с Левски е и бразилския нападател Луан Виана, който през пролетта игра в Царско село и изглежда доволен там.

От Левски ще се опитат да получат пари за преотстъпените в Румъния Ривалдиньо и Филипе Нашименто.

В същото време текат и разговори за намаляване на заплатите на маст от играчите, като в списъкът попадат имена като Паулиньо, Давиде Мариани и Холмар Ейолфсон. Изпълнителният директор Павел Колев съобщи, че е оптимист за изхода на разговорите, като изтъкна жеста на Мариани да се откаже от 75 000 евро бонус за брой изиграни мачове.

Новият треньор на Левски решава бъдещето на Седрик Унтонджи

Новият треньор на Левски решава бъдещето на Седрик Унтонджи

На 30 март Унтонджи се контузи и оттогава не е влизал дори в групата на "сините"