900 000 лева са влезли в касата на Левски сочат последните отчети, които дадоха от "Герена". Това бе преди двубоите с Хамрун, които за съжаление на стотици, завършиха с доста болка. Вчера "сините" се похвалиха, че са събрали почти 6 милиона лева от началото на кампанията си за спасението на клуба. Точната сума на "Левски е вечен" е 5 983 293,61 лева. Основните приходи са от две пера - магазин, където феновете са похарчили близо 3 милиона, както и билети.

Левски покани феновете си на откриването на разширения и модернизиран официален магазин

Левски покани феновете си на откриването на разширения и модернизиран официален магазин

На 24 август

"Падаш, ставаш, продължаваш! "Левски" никога не предаваш!" Нейно величество "СИНЯТА" ПУБЛИКА продължава с уроците по любов! Близо 6 млн. лева са приходите в кампанията "Левски е вечен" от нейното начало!", обявиха "сините".

Ако нещата продължават по този начин, то на "Герена" най-вероятно няма да се наложи да продават спешно играчи. Станимир Стоилов на няколко пъти алармира, че това предстои, ако не бъде привлечен нов спонсор или секнат постъпленията от страна на феновете. Първото на този етап изглежда трудно постижимо, след като в Левски удариха на камък в преговорите с чужда букмейкърска компания. Така отново ще се разчита най-вече на фоновете, които стискат зъби и правят каквото могат.

Разбира се, играчите, а най-вече и Станимир Стоилов си заслужиха доверието им. Освен това "сините" са далеч от офертите, които се надяваха да получат за своите играчи. В Гърция пък дори ги обвиниха, че ползват изкуствено ПАОК, за да вдигат цената им, а интерес от "Тумба" нямало към никого, твърди "Мач Телеграф".

Спортинг и ПАОК не са пращали оферти за звездите на Левски

Спортинг и ПАОК не са пращали оферти за звездите на Левски

Бари, Уелтън и Кордоба бяха спрягани за трансфери