Левски замрази продажбата на Хосе Кордоба, пише днес в. "Мач Телеграф". "Сините" са стигнали до извода, че цената на защитника ще се вдигне със сигурност след участието му в турнира Копа Америка с екипа на Панама.

Очаква се Кордоба да бъде титуляр за централноамериканската държава, а на състезанието ще има скаути от цял свят.

В Левски са получени оферти за основни играчи

В Левски са получени оферти за основни играчи

Eто подробности

Панама стартира участието си в турнира със сблъсък срещу Уругвай, който е на 24 юни. В груповата фаза има още две срещи - на 28 юни с САЩ и на 2 юли с Боливия.

С други думи поне още един месец Хосе Кордоба ще бъде футболист на Левски, въпреки че чужди медии всеки ден го пращат в различни посоки. Този период може да се увеличи, ако Панама прескочи групите в турнира, което обаче е малко вероятно.

"Сигурни сме, че участието на Хосе в турнира Копа Америка ще вдигне цената му. Там той ще е на огромна витрина, която ще бъде гледана от всички краища на света", разкриха пред "Мач Телеграф" от "Герена".

Станислав Генчев: За мен е чест и удоволствие да застана начело на Левски

Станислав Генчев: За мен е чест и удоволствие да застана начело на Левски

Наставникът с първо интервю, след като подписа със "сините+

Припомняме, че в последно време се шуми много около евентуален трансфер на Кордоба в шотландския гранд Рейнджърс. Искат го и английския Норич, и турския новак в елита Еюпспор. Цената на защитника към днешна дата е малко над 3 000 000 евро, а в Левски вярват, че след Копа Америка тя ще скочи поне с милион-милион и половина.