Столичният гранд Левски се намира в най-мрачния период от клубната си история. "Сините" са заплашени от фалит и към този момент няма оптимистични индикации за тяхното спасение. В петък ще бъде проведено Общото събрание на клуба, тогава ще се официализира и властта, която получава Наско Сираков със своя мажоритарен пакет акции.

Румен Чандъров: Прекалено съм малък, на Левски му трябва човек като Домусчиев

Румен Чандъров: Прекалено съм малък, на Левски му трябва човек като Домусчиев

"Има много богати хора, които за съжаление явно не обичат спорта"

И докато тогава ще се бистрят варианти за избегване на най-лошото, колегите от "Спортал" информират, че от Левски са готови на крайна мярка, за да продължат своето съществуване. Става въпрос за закупуването на лиценза на Септември, ако софийският тим спечели баража с Царско село за влизане/оставане в Първа лига. Въпросната идея е ядосала част от "сините" фенове, а историята напомня много с тази на големия враг ЦСКА.

Снимка 481417

Източник: LAP.bg

Според информацията на колегите, другите опции за спасение на Левски са далеч по-приемливи за левскарската общност. Приоритетният план е намирането на собственици и спонсори, които да стабилизират финансово клуба. Следващият е започване от аматьорските нива на българския футбол, за да се изчистя част от натрупаните дългове. Последният вариант е фалиране на сегашното дружество и старт на чисто, отново в най-долните нива на футбола у нас.

Левски ще заложи основно на свои юноши за следващия сезон

Левски ще заложи основно на свои юноши за следващия сезон

Титулярите получават скромни предложения за нови договори

Варианти много. Предстои да видим какви ще бъдат действията на Наско Сираков и Тити Папазов. В момента силните хора на "Герена" губят битката с времето и доверието на "сините" привърженици.

Снимка 484025

Източник: LAP.bg