На съвместно заседание днес, Надзорният и Управителният съвет на Левски гласуваха погасяване на краткосрочния заем от 199 999 лева, който беше изтеглен за оперативни нужди в края на месец юли. Сумата беше върната предсрочно с минимална лихва, съобщиха "сините" на сайта си.

На заседанието бе обсъдено и актуалното финансово състояние на клуба, както и организационни въпроси, сред които охраната на домакинските мачове. Бе взето решение и следващата среща на стадион "Георги Аспарухов" срещу Царско село на 23 август да се поеме от фирмата, която осигурява денонощната охрана на стадиона, както беше и в първата среща с Берое. Междувременно Левски ще организира прозрачна процедура по събиране на оферти за определяне на дългосрочен партньор в работата по сигурността и безопасността на публиката на "Герена".

Членовете на НС и УС разгледаха подробно предложението на Българския футболен съюз и Професионалната футболна лига за разпределение на парите от телевизионни права в последната година от подписания през 2015 г. договор. ПФК Левски подписва това разпределение с особено мнение, като категорично заявява позицията си, че няма да подпише одобрения вече от БФС нов договор за телевизионните права и ще използва всички механизми, за да защити правата си като най-популярния и атрактивен за телевизионните зрители футболен клуб в страната.

Като последна точка в дневния ред Илия Христов запозна колегите си от Надзорния и Управителния съвет с годишния отчетен доклад на директора на детско-юношеската школа Йончо Арсов. Бе дадена висока оценка на работата в академията през последната година, като се отчита необходимостта от намирането на допълнителни спонсори, които да подпомагат дейността на школата, за да бъде запазен високият професионален стандарт, наложен в нея.

Наско Сираков за Левски: Тире само през трупа ми. Никога!

Наско Сираков за Левски: Тире само през трупа ми. Никога!

Така отговори на фен