Ръководството на Левски обяви началото на нова кампания, която ще стартира тази събота.

"Левскари, от предстоящия тази събота, 28.09, мач срещу "Ботев" (Вр) ПФК "Левски" и Тръст "Синя България" стартират нова кампания, обърната изцяло към децата. Преди всеки домакински двубой на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" ще се провеждат срещи с малките привърженици, а акцент в тях ще бъде образованието.

Информация ще бъде представена през призмата на съвременния живот, с интерактивна част, която да ангажира тяхното внимание и да ги накара да се поинтересуват и заобичат както историята на своя клуб, така и тази на патрона му и на всички българи, обвързали живота си в името на тяхното бъдеще.

Срещите ще са насочени към деца до 12 годишна възраст и ще протичат в рамките на до 45 мин., така че да им бъде забавно, приятно и комфортно. Да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта. Защото в основата на желанието на клуба е да спомогне за тяхното израстване като достойни българи, използвайки светлия пример на героите от миналото.

"Учи с "Левски" ще стартира в събота, 28.09, на "Герена". Сборният пункт ще е пред общежитието на ДЮШ (откъм касите на ул. "Тодорини кукли" 47) в 17.30 ч., където Лъвски и служители на клуба ще посрещнат всички желаещи да присъстват на срещата деца и техните родители!

Гост на първата среща ще е изпълнителният директор на клуба Павел Колев, а темата, по която ще си говорим е създаването на любимия ни клуб и първите години от неговото съществуване.

Елате на "Герена", за да учим и да се забавляваме заедно!

Очакват ви много изненади!", пишат сините на сайта си.