Ръководството на Левски най-после намери начин да се отърве от трима ненужни футболисти. Става дума за Бабатунде Адениджи, Франсис Нар и Симон Сандберг. Играчите ще напуснат "Герена" през зимата, след като се договориха с шефовете на "сините" договорите им да бъдат разтрогнати по взаимно съгласие, твърди "Меридиан мач".

Двамата африканци са приели предложениете им условия, докато шведът също е съгласен, но при него остава да се доуточнят някои детайли. Все пак съществува вероятност Тунде да бъде продаден в друг клуб, при което Левски ще получи минимална сума за правата му. Както ТОПСПОРТ вече Ви информира, нападателят е предложен на руския УФА, както и е казахстански отбори. Ако не се стигне до трансфер, то нигериецът ще скъса контракта си.

Левски преговаря с УФА за Бабатунде Адениджи

Левски преговаря с УФА за Бабатунде Адениджи

Двете страни вече са влезли в контакт

Двамата атакуващи футболисти не попадат в сметките на Делио Роси. Италианският треньор имал по-добро мнение за Сандберг, но бил на мнение, че му липсва физика.

В същото време на "Герена" все още чакат отговор от шведския защитник Антон Тинерхолм. Крайният бранител е поискал отсрочка, след като все още обмисля бъдещето си. Договорът му с настоящия му клуб Малмьо изтича в края на декември и той може да премине в Левски като свободен агент.

Антонио Вутов под въпрос за домакинството на Левски на Верея

Ас на Левски виси за мача с Верея

Двубоят от 17-ия кръг на Първа лига е събота