Ръководството на Левски ще се опита да привлече юношеския национал на България Иван Тилев от Септември през януари, научи ТОПСПОРТ. Халфът бе договорен за "Герена" още през лятото, когато треньор на "сините" бе Николай Митов, но сделката пропадна в последният момент.

Сега 26-кратните шампиони отново искат да се подсилят с таланта. Идеята за неговото привличане е на новия силен човек в клуба Асен Букарев. Координаторът по спортно-техническата дейност е на мнение, че Левски трябва да привлече някои от най-изявените млади българския футболисти, а Тилев е един от тях. Поради тази причина "сините" ще се опитат да се сдобият с подписа на родения през 1999 година футболист през зимата.

Левски следи играчи на каталунския Жирона

Левски набеляза футболисти, побеждавали Реал (Мадрид) през този сезон

Асен Букарев на лов за нови попълнения в Испания и Португалия

В началото на сезона полузащитникът бе пратен под наем от Септевмри във втородивизионния Царско село, но след като Николай Митов се завърна в отбора настоя да го има в редиците си. 18-годишният играч има 8 мача за своя отбор от началото на сезона, като в шест от тях е бил титуляр.

Снимка 326228

Източник: LAP.bg

Очаква се през януари да има още един трансфер по оста Левски - Септември. ТОПСПОРТ вече Ви информира, че в новака в Първа лига ще премине Георги Ангелов, който не попада в сметките на Делио Роси.

Левски се отказва от Георги Ангелов

Делио Роси зачеркна нова покупка на Левски!

Футболистът ще е сред напускащите по време на зимната пауза