Левски следи изявите на десния защитник на Септември (София) Мартин Стойчев, съобщава "Тема спорт". Треньорът на "сините" Станимир Стоилов е харесал качествата на 18-годишния футболист и до края на годината столичани ще наблюдават под лупа изявите му.

От началото на сезона младокът взе участие във всичките девет двубоя на новака в елита, където се изяви и с една асистенция. Той не се страхува да влиза в единоборства и много често се включва в атаките на тима.

Основни футболисти на Левски отново не тренираха с отбора

Основни футболисти на Левски отново не тренираха с отбора

Вижте подробности

Ако Стойчев премине при сините през зимата, то той ще се превърне в четвърти играч, който идва на "Герена" от Септември в последните години. Преди него този път изминаха Асен Чандъров, Здравко Димитров и Димитър Костадинов. Последните двама бяха отстранени от първия състав заради неспазване на професионална дисциплина. Крилото сега играе под наем в Спартак Варна, докато нападателят се завърна в Септември.

По всяка вероятност Левски няма да предложи нов договор на Жереми Петрис, който дойде на пожар на "Герена" и подписа контракт до края на календарната година. Французинът в момента се възстановява от контузия и все още не е ясно кога ще се завърне на терена. Негова алтернатива е Патрик-Габриел Галчев, който се представя стабилно, когато получава шанс, и Мъри иска да има на разположение млади и перспективни защитници в лицето на юношата на сините и Мартин Стойчев.