Левски написа обръщение към своите фенове. Ето какво казват от клуба:

"Левскари,

Вие я превърнахте в ЛЕГЕНДА. Тя вече е "Легендарната фланелка на Левски"!

Над 22 000 фланелки с емблемата на "Левски" от немския бранд adidas са вече в ръцете на привържениците на любимия отбор.

Как започна всичко?

На 04 юни 2023 г. "ПФК Левски" и SPORT DEPOT сключиха договор за сътрудничество. Така българската верига за спортни стоки стана официалният доставчик на новата екипировка на "сините", предоставена от един от гигантите в индустрията - adidas.

По време на официалното подписване на договора, изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров и изпълнителният директор на SPORT DEPOT Николай Цонов заявиха своето искрено задоволство от това дългосрочно партньорство.

"Щастливи сме да бъдем партньори на SPORT DEPOT и да използваме екипировката на един от водещите брандове в индустрията - adidas. Вярвам, че по този начин ще осигурим на нашите привърженици качество и стандарт, които заслужават. Подготвена е и специална колекция за тях. Надявам се, с новата екипировка да постигнем много победи", заяви Даниел Боримиров.

"Сътрудничеството с "ПФК Левски" е изключително важно за нас, тъй като отразява политиката и усилията на SPORT DEPOT да подкрепя и развива българския спорт и спортните клубове в страната. Вярваме, че с новите adidas екипи отборът ще постигне още повече успехи на футболния терен и ще бъде истинско вдъхновение за феновете и младите  футболни таланти", каза от своя страна Николай Цонов".