Ръководството на Левски работи усилено по зимната селекция на тима. "Сините" вече уредиха Симеон Славчев и Деян Лозев. В следващите дни на "Герена" ще акостират поне още двама играчи. 

Столичани чакат плеймейкър от чужбина. Става дума за млад футболист, който треньорският щаб е харесал, научи ТОПСПОРТ. На него се възлагат надежди да последва примера на Найджъл Робърта, който направи фурор през есента. 

Левски води преговори и за централен защитник. На "Герена" са провели разговори с Николай Бодуров, въпреки че спортният директор Ивайло Петков отрече. 

Опцията с Кристиян Димитров от Ботев (Пловдив) също продължава да е актуална. Петър Хубчев държи да го има в състава си още от лятото. Тогава сделката не стана факт. 

Евентуално може да бъде привлечен и ляв бек, като е много малко вероятно това да бъде Лазар Марин, както се твърди. ТОПСПОРТ вече Ви информира, че от "Герена" са се отказали от бранителя на Берое Александър Василев, въпреки че сделката между двата клуба е била договорена.

Тази година шефовете в Левски действат изключително професионално по селекцията и е почти сигурно, че всички желани от Хубчев футболисти ще бъдат на линия за старта на подготовката.

Не е изключено да има и напускащи през януари. "Сините" са готови да се разделят с Франко Мазурек, Филипе Нашименто и Насиру Мохамед, ако за тях пристигне адекватна на качествата им оферта.

Не Херо, а контузия спря Александър Василев за Левски

Не Херо, а контузия спря Александър Василев за Левски

Сделката между "сините" и Берое е била договорена