Спортно-техническият щаб на Левски е отхвърлил едно от предложенията за вратарския пост. Става дума за стража на Ботев (Враца) - Федерико Бариос. 27-годишният колумбиец е бил един от предложените играчи за мястото под рамката.

Вратарят се понрави с изявите си през есента, но за финалните двубои на врачани титуляр бе Красимир Костов, а Бариос често бе измъчван и от контузии. Станислав Генчев и треньорът на вратарите Йордан Господинов обаче не са одобрили колумбиеца и са се насочили към друг вариант, пише "Тема спорт"."Сините" не успяват да се разберат и с желания Милан Борян за заплатата. Канадският национал със сръбски корени е поискал 15 000 евро на месец, докато от "Герена" са склонни да му дадат половината от пожеланата сума, като за момента този вариант отпада.

Това е принудило Левски да се насочи към бразилски страж с европейски паспорт, като преговорите са на финалната права и се очаква той да пристигне на "Герена". Той ще бъде опитният вратар, който да е конкуренция на Пламен Андреев и Иван Андонов.

Левски с ултиматум към Ангел Бастунов

Левски с ултиматум към Ангел Бастунов

Халфът трябва да даде отговор до днес дали ще премине при "сините"