Левски постигна споразумение за привличането на Джавад ел Джемили, пише "Тема Спорт". 20-годишното крило е приело офертата на "сините" и ще се раздели с кипърския Акритас по взаимно съгласие.

Все още не е ясно кога мароканецът с испански паспорт ще се присъедини към новите си съотборници. Това може да стане още в събота на лагера в Дубай. Тогава тимът на Станимир Стоилов се изправя в петата си контрола среку малайзийския Джохор. Съществува и вариант атакуващият футболист да пристигне директно в София на 1 февруари, когато е краят на лагера на "сините" в емирството.

През този сезон 20-годишният Ел Джемили е бил на терена в 15 двубоя за Акритас, в които е реализирал 2 попадения. За последно е играл на 13 януари при загубата с 0:1 от Олимпиакос (Никозия).

Заради предстоящия си трансфер в Левски футболистът не попадна в групата на Бруно Акрапович за гостуването на АПОЕЛ (Никозия) (0:2) и днешното домакинство на Кармиотиса. Наскоро Акритас привлече атакуващият футболист Марсело Торес, който трябва да замести напускащия мароканец.

Джавад ел Джемили ще даде допълнителни опции на Станимир Стоилов за атаката. Той може да действа като дясно и ляво крило, както и в ролята на плеймейкър.

Мариян Огнянов: Играех със старите бутонки на Вагнер и Бардон, понякога ми бяха големи

Мариян Огнянов: Играех със старите бутонки на Вагнер и Бардон, понякога ми бяха големи

"Стоилов промени футбола и треньорството в България"