Ръководството на Левски публикува важна информация за своите привърженици, които ще посетят двубоя срещу АЕК в Кипър. 

"Уважаеми привърженици,

Уведомяваме Ви, че всеки от Вас заявил своя билет за двубоя от втория квалификационен кръг на "Лига Европа" "АЕК" (Ларнака) и "Левски" на 25 юли, четвъртък от 18:30 часа ще има възможност да го получи по следния начин:

  • От 15:00 часа до 17:00 часа в хотел RADISSON BLU в Ларнака (Atlantidon 2, Larnaca 6058)
  • От 17:30 часа до 18:30 часа в специално обособен пункт на "АЕК Арена" на гърба на AJK GROUP STAND (EAST) срещу документ за самоличност (лична карта или международен паспорт).

Цените на билетите са следните:

  • Билети първа категория - 20 €.
  • Билети в сектора на привържениците на гоктуващия отбор - 10 € за възрастни, 5 € за лица, родени до 31.12.2001 г. и 1 € за лица, родени до 31.12.2007 г.

Местата, първа категория, са разположени в сектор AJK GROUP STAND (EAST), блок Marios Frangos и блок Mazotos на стадион "АЕК Арена".

Организаторите на срещата са обособили паркинг за привържениците на "Левски", който се намира в непосредствена близост до пункта за получаване на билети - на гърба на AJK GROUP STAND (EAST).

Футболната среща е определена като рискова и съгласно кипърското законодателство до стадиона ще бъдат допускани единствено лица с валидни билети и документ за самоличност.

Привържениците на "Левски", които пребивават в Кипър и вече разполагат с FanID в системата на кипърската футболна федерация, могат да си закупят билети за останалите сектори на стадиона. В този случай обаче не трябва да носят отличителни знаци и символи на любимия отбор от съображения за сигурност.

Обръщаме се към всички привърженици да подкрепят отбора на "Левски" в поредния му европейски мач, но без прояви на агресия, насилие, расизъм и ксенофобия, тъй като те могат да донесат допълнителни тежки наказания от УЕФА на любимия ни клуб", пишат от "синия" клуб. 

Петър Хубчев в историята, ако Левски победи АЕК днес

Петър Хубчев в историята, ако Левски победи АЕК днес

Вижте с какво постижение