От ръководството на Левски съобщиха, че организрат още изненади за феновете по повод 110-годишнината от основаването на клуба.

Ето какво написаха "сините":

"Левскари,

 Разкриваме и поредната изненада, която сме Ви подготвили на нашия юбилей на 24 май.

 Цяла година Ви радвахме преди двубоите със срещи с настоящи и бивши футболисти на тима. Затова сега сме подготвили една последна за сезона още по-мащабна юбилейна фиеста.

Първи за автографи и снимки от 16:00 до 17:00 часа ще Ви очаква железният капитан и настоящ директор на ДЮШ на клуба Елин Топузаков. Между 17:00 и 18:00 часа ще можете да вземете снимка и автограф от един от големите любимци на публиката в последните няколко сезона - Хосе Кордоба. Между 18:00 и 19:00 часа за снимки и автографи Ви очакват не един, не двама, а цели трима футболисти от настоящия отбор. Един от капитаните на тима Вендерсон Цунами, голмайсторът през сезона Рикардиньо, както и най-новото попълнение - Майкон.

Преди това от 12:00 до 16:30 часа ще организираме по традиция за нашите рождени дни турове на стадиона. Освен посещение на тунела и домакинската съблекалня, те включват и достъп до официалния терен на стадиона, VIP зоната в сектор А и клубната експозиция. Този път за вас сме подготовили и нещо ексклузивно - купите от златния требъл, спечелен през 2007-а година, както и реплика на Царската купа.

 Кулминацията в тържествата ще бъде специалният концерт с някои от най-актуалните имена в музикалния бизнес - Дичо, Били Хлапето, Михаела Филева и Графа. Ще можете да видите на голям екран и трейлъра за първия и единствен игрален филм за непрежалимия Георги Аспарухов в компанията на главните герои Павел Иванов и Александра Свиленова.

Разбира се, какъв празник би бил без хубава храна и освежаващи напитки.

Заповядайте да направим празника си незабравим.

110 години Левски - вчера, днес, утре и завинаги!"

Левски ще поднесе цветя на Могилката утре по случай 110-годишнината си

Левски ще поднесе цветя на Могилката утре по случай 110-годишнината си

Събитието ще се проведе от 11:30 часа