Левски излезе с важна информация относно феновете, които ще присъстват на гостуването на Локомотив Пловдив. Билетите за срещата на стадиона в парк "Лаута" ще се продават на каса пред сектора, определен за "сините" привърженици и ще бъдат на цена от 15 лева.

От Левски обявиха, че е предвидено феновете на Левски да паркират автомобилите си на ул. "Димитър Ризов" и ул. "Цветан Лазаров", като охраната на паркираните автомобили, ще бъде осъществена от служители на МВР. Създадена е организация от ОД на МВР Пловдив за съпровод и паркинг за автомобилите на "сините" привърженици.

Ето какво написаха от Левски:

"Левскари,

Билетите за днешния двубой срещу "Локомотив" (Пловдив) ще се продават на каса пред сектора определен за "сините" привърженици 2 часа преди началото на срещата. Мачът е от 20:15 часа на стадион "Локомотив". Пропуските са с цена от 15 лева.

Предвидено е феновете на "Левски" да паркират автомобилите си на ул. "Димитър Ризов" и ул. "Цветан Лазаров", като охраната на паркираните автомобили, ще бъде осъществена от служители на МВР. Създадена е организация от ОД на МВР Пловдив за съпровод и паркинг за автомобилите на "сините" привърженици, като сборния пункт ще бъде на паркинг на разклона за село Войводиново на път II-56".

Важно завръщане в групата на Левски за визитата на Локо (Пд)

Важно завръщане в групата на Левски за визитата на Локо (Пд)

Хосе Кордоба отново може да играе за "сините"