От Левски пуснаха в продажба билетите за предстоящата среща със Славия. Двата отбора ще се изправят един срещу друг в двубой от 14-ия кръг на efbet Лига. Мачът е в събота от 17:30 на стадион "Славия".

Ето какво съобщиха в официалния сайт на "сините":

Уважаеми привърженици,

желаещите да подкрепят любимия отбор в двубоя срещу "Славия" от 14-ия кръг на Първа лига на 6 ноември, събота от 17:30 часа на стадион "Славия", могат да си закупят билети от днес, 4 ноември от официалния магазин на "ПФК Левски" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" на цена от 10 лева.

В събота, 6 ноември билети ще се продават и на специално обособени каси пред сектори Б и В на стадион "Славия", които отварят в 15:30 часа.

Съгласно заповед на Министъра на здравеопазването РД-01-890 от 03.11.2021 г. и въвеждането на нови временни противоепидемични мерки на територията на Република България, считано от 04.11.2021 г., Ви уведомяваме, че на двубоя ще се допускат привържениците ЕДИНСТВЕНО срещу предоставяне на валиден "Зелен сертификат", който включва:

Ваксинация или преболедуване на COVID-19, удостоверено с валидни документи за ваксинация или преболедуване по смисъла на Заповед № РД-01-733 от 27.08.2021 г. или

Представяне на отрицателен резултат от проведено до 72 часа PCR изследване или бърз антигенен тест (до 48 часа преди началото на мача).

С цел максимално улеснение за привържениците на "Левски" и спазване на мерките разпоредени от здравните власти, в събота, 6 ноември от 10:00 часа, на автогара "Овча Купел" медико-диагностична лаборатория "Мед-Диа" oтваря мобилна лаборатория зa антигенен или PCR тест срещу SARS - CoV-2. Пунктът ще работи до края на първото полувреме на срещата, а привържениците ще бъдат допускани на стадион "Славия" 15 минути след взимане на пробата и отчетен негативен резултат от теста.

Привържениците на "Левски" ще влизат на стадион "Славия" през входовете на секторите Б и В, като те ще бъдат отворени в 16:00 часа.