Ръководството на Левски обяви, че билетите за домакинството на Дунав вече са в продажба.

Срещата е на 1 декември на "Герена" от 17:30 часа.

Фен клуб на Левски в Бургас превърнат в наркодепо?

Фен клуб на Левски в Бургас превърнат в наркодепо?

Това стана ясно след спецакция на на ГДБОП днес

Пропуските могат да бъдат намерени във фен магазина, който се намира на сектор "А" и е с работно време всеки ден от 10:00 часа до 19:14 часа. В деня на самата среща, входни талони ще се продават и на касите на стадиона от 12:00 часа до края на първото полувреме.

Цените са както следва:

Сектор "А" - 10 лв. (Блок 3), 15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор "В" - 10 лв.

Сектор "Б" - 7 лв.

Сектор "Г" - 7 лв. (гости)

В Италия отразиха трансфера на Николай Михайлов в Левски

В Италия отразиха трансфера на Николай Михайлов в Левски

Вратарят игра за Верона на Ботуша

Ето какво допълват "сините":

"В сила остава кампанията на ПФК Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. Срещу Дунав Русе отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор А - редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. Двама възрастни с до две деца до 14 г. пък ще влизат на тези места срещу 15 лв. За децата се издават билети с нулева стойност. Пропуските са с фиксиран вход 3 на сектор А.

Цената за ВИП Семейния сектор "Vivacom" е 40 лева, като тя включва един възрастен с до две деца до 14 години. Ако двама възрастни придружават до две деца до 14 г., то цената е 60 лева. В сектора за малките фенове са предвидени редица забавления, като джаги, плейстейшън 4, безплатни пуканки, среща с талисмана "Лъвски" и едни от най-добрите места на стадиона. Към семейния сектор "Vivacom" се влиза през ВИП входа на Сектор А".