Левски пусна в продажба билетите за предстоящия бараж за Лига Европа, в който "сините" са домакини. Те ще се изправят срещу Славия или Етър.

Пропуски ще се продават във феншопа на сектор "STRABAG" на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" всеки ден от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

В деня на мача (28.05.) билети ще се продават на касите пред Сектор "STRABAG" и на тези на ул. Тодорини кукли 47 от 14:00 до края на първото полувреме.

Сезонните абонаментни карти ще са валидни и за тази среща.

"Сините" напомнят, че всеки, който иска да гледа двубоя трябва да носи своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъде допуснат на стадиона.

В сила остава кампанията на ПФК Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. И в баража отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор "STRABAG" - редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. Двама възрастни с до две деца до 14 г. ще влизат на тези места също срещу 10 лв. Пропуските са с фиксиран вход 3 на сектор "STRABAG".

Цената за ВИП Семейния сектор "Vivacom" е 30 лева, като тя включва един възрастен с до две деца до 14 години. Ако двама възрастни придружават до две деца до 14 г., то цената е 40 лева. В сектора за малките фенове са предвидени редица забавления, като джаги, плейстейшън 4, безплатни пуканки, среща с талисмана "Лъвски" и едни от най-добрите места на стадиона. Към семейния сектор "Vivacom" се влиза през ВИП входа на Сектор "STRABAG".

Срещата бараж на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" е на 28.05.2019 г. (вторник) от 20:00 часа.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор "STRABAG" - 10 лв. (Блок 1,2,3,4,5, 6, 7 и Прес ложа), 20 лв. (Ложа 2 и 3), 50 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор "В" - 7 лв.

Сектор "Б" - 5 лв.

Сектор "Г" - 5 лв. (гости)

Гостите ще могат да си закупят билет от касата пред Сектор "Г"

Левски, не губи кураж - идва нов бараж...

Левски, не губи кураж - идва нов бараж...

"Сините" са с опит в този специален мач