Ръкодството на Левски пусна в предварителна продажба билетите за домакинството на ФК ЦСКА 1948. Срещата е в събота от 21:00 часа на "Герена". 

"Уважаеми привърженици,

желаещите да подкрепят любимия отбор в двубоя от 6-ия кръг на Първа лига срещу ЦСКА 1948 в събота, 19 септември от 21:00 часа на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", могат да си закупят билети от днес, 16 септември до изчерпване на количествата.

Талоните са в свободна продажба в официалния магазин на клуба на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" и в мрежата на Eventim. Билети се продават и онлайн ТУК!

В събота, 19 септември от 17:00 часа до края на първото полувреме на срещата, билети ще се продават също на касите пред Сектор А, както и на улица "Река Велека" (арката пред Сектор "А") на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов".

Феновете на отбора гост ще могат да си закупят пропуски от касата пред Сектор Г, която ще отвори два часа преди началото на мача.

Цени на билетите:

Сектор "STRABAG", VIP: 100 лв

Сектор "STRABAG", Блок 3 и 4: 20 лв

Сектор "STRABAG", Блок 5, 6 и 7: 17 лв

Сектор Б: 10 лв

Сектор В: 15 лв

Сектор Г: 10 лв

Притежателите на абонаментни карти ще бъдат допускани на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" без да се нуждаят от билет за това.

Във връзка с последната заповед от Министерството на здравеопазването, като част от мерките против разпространението на COVID-19, ръководството на "ПФК Левски" призовава всички привърженици за спазване на физическа дистанция най-малко през 1 седалка или един метър и половина отстояние един от друг!

БЛАГОДАРИМ ВИ!

САМО ЛЕВСКИ!", написаха от клуба.

Левски е много близо до привличането на Андриан Краев

Левски е много близо до брата на Божидар Краев

Андриан Краев ще премине на "Герена" като свободен агент от Хебър