Ръководството на Левски съобщи на официалния сайт на клуба, че билетите за предстоящото дерби с Лудогорец вече са пуснати в продажба.

Двубоят е в неделя от 19:00 часа.

Вижте красивия гол на Станислав Костов срещу Черно море от нов ъгъл

Вижте красивия гол на Станислав Костов срещу Черно море от нов ъгъл

Нападателят отбеляза единственото попадение в срещата

Пропуските могат да бъдат намерение на касата на сектор "STRABAG" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" всеки ден от 10:00 до 19:14 часа, допълват "сините". Също така, освен онлайн, могат да бъдат закупени и от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК. 

В деня на сблъсъка, входните талони ще се продават отново на касите пред сектор "STRABAG" и на тези на ул. Тодорини кукли 47 от 12:00 часа до края на първото полувреме.

Живко Миланов размахва средни пръсти на "Тича" след победата на Левски над Черно море

Грозно! Капитанът на Левски размахва средни пръсти на "Тича" след победата!

Вижте видео от грозната случка

Цените са както следва:

Сектор "STRABAG" - 18 лева (Блок 5 и 6), 21 лева (Блок 3 и 4), 23 лева (Блок 1,2 и Прес ложа), 35 лева (Ложа 2 и 3), 70 лева (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг)

Сектор "В" - 12 лева

Сектор "Б" - 9 лева

Сектор "Г" - 9 лева (гости)

От Левски напомнят, че в сила остава и кампанията за семейства с деца, като за тях ще бъде отворен блок 3 в сектор "STRABAG" - редове от 1 до 22 включително /места от 16 до 30 включително/. Цената на пропуска е 12 лева и всеки родител може да заведе на мача до две деца до 14 години. Двама възрастни с две деца пък ще трябва да платят 18 лева.

Обнадеждаващи новини за Георги Дерменджиев преди двубоя с Лудогорец

Обнадеждаващи новини за Георги Дерменджиев преди двубоя с Лудогорец

Сблъсъкът е в неделя

"Цената за ВИП Семейния сектор "Vivacom" е 40 лева, като тя включва един възрастен с до две деца до 14 години. Ако двама възрастни придружават до две деца до 14 години, то цената е 60 лева. В сектора за малките фенове са предвидени редица забавления, като джаги, плейстейшън 4, безплатни пуканки, среща с талисмана "Лъвски" и едни от най-добрите места на стадиона. Към семейния сектор "Vivacom" се влиза през ВИП входа на Сектор "STRABAG", завършват от клуба.