Левски пусна билетите за домакинството на Етър от 25-ия кръг на Първа лига. Срещата е в неделя от 17:30 часа на "Герена". 

Входовете на стадион "Георги Аспарухов" ще бъдат отворени в 16:00 часа. От клуба призовават всички фенове да дойдат по-рано на съоръжението, за да не се образуват струпвания. 

В сила остава кампанията на клуба, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. Срещу Етър отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор А - редове от 1 до 22 вкл (места от 16 до 30 вкл.), в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 10 г. включително. За тях ще се издават билети с нулева стойност.

Желаещите ще могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК, както и от клубния магазин на "Герена". 

Цени на пропуските за срещата:

Сектор "Б" -7 лв.

Сектор "В" -10 лв.

Сектор "А" -10 лв. (Блок 3) ,15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред Сектор "Г". Цената на талоните е 7 лв.

Левски ще бъде без Антонио Вутов в дербито с ЦСКА

Левски загуби основен футболист за дербито с ЦСКА

Антонио Вутов ще бъде наказан за поне 2 мача