От Левски публикуваха информация за акредитацията на журналисти за мача с Локомотив (Пловдив) в недлея. Както е вече ноторно известно срещата ще се играе без публика.

"Уважаеми колеги,

акредитационната процедура за представителите на медиите за двубоя с "Локомотив" (Пловдив) от 31-ия кръг на Първа лига е открита.

Поради ограничения брой места (50) в пресложата на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", ще бъде допускан по един репортер от медия, до заемането им. Изключение са медиите притежаващи права за излъчване на двубоите от Първа лига и турнира за Купата на България.

Представителите на медиите ще бъдат допускани до пресложата единствено с предпазна маска, а настаняването им ще бъде през седалка или при спазване на дистанция от 1,5 метра.

Фоторепортерите ще бъдат допускани на пистата при строго спазване на задължителните правила за физическа дистанция.

Телевизионните оператори ще получат достъп единствено до миксзоната на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" 10 минути след края на футболната среща.

Медиите, които искат да отразят предстоящото домакинство на "Левски" срещу "Локомотив" (Пловдив), нека изпратят имената на своите представители на press@levski.bg най-късно до 15:00 часа в неделя, 12.07.2020 г.

Срещата от 31-ия кръг на Първа лига е на 12.07.2020 г. от 21:00 часа на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов".