Феновете на Левски продължават да помагат активно на столичния гранд. Кампанията "Аз съм Левски" вече регистрира над 15 хиляди продадени членски карти. Началото бе дадено в самия край на септември.

Дарителската кампания "1000 за Левски" временно се прекратява

Дарителската кампания "1000 за Левски" временно се прекратява

Решението е взето от Андрей Аспарухов

Припомняме, че всички желаещи могат да се сдобият с членски карти на Левски с онлайн поръчка или във фен магазина на стадион "Георги Аспарухов".

По този повод от организацията "Ултрас Левски" написаха в своя официален профил във Фейсбук:

"Левскари, през вчерашния ден закупените и заявени членски карти към футболен клуб "Левски" надминаха бройката от 15000! В условията на най-тежката криза в 106-годишната история на любимия ни отбор и редица ограничения, породени от вирусната епидемия, за пореден път доказваме, че нашата Любов няма аналог по родните ширини.

Михаил Вълчев: Левски не може да изпадне, но ако се продължава по този начин...

"Левски не може да изпадне, но ако се продължава по този начин..."

Мнението е на клубната легенда Михаил Вълчев

В момента членските карти са най-явното свидетелство за силата, която притежаваме, така че поръчвайте - за себе си, за приятелката или приятеля си, за съпругата или съпруга, за децата, за родителите, за бабите и дядовците, за кучето и котката! Само от нас зависи слънцето да изгрее отново над любимия клуб и да се върнем там, където ни е мястото - на върха!".

Спряган за Левски и ЦСКА се договори с чуждестранен клуб

Спряган за Левски и ЦСКА се договори с чуждестранен клуб

Анте Аралица е свободен агент