Станимир Стоилов пое Левски в началото на седмицата и заяви, че започва да гради отбор от нулата. Въпреки това, столичният гранд все пак разполага с футболисти, които се котират добре на трансферния пазар.

Ако приемам за верни, твърденията на "синьото" ръководство, че целта пред клуба ще бъде развитието на състезатели, от които да се печелят добри суми при продажба, то в момента на "Герена" разполагат с цели четирима играчи, оценявани на над милион лева.

Трите опции пред Станимир Стоилов за вратарския пост в Левски

Трите опции пред Станимир Стоилов за вратарския пост в Левски

Опитният Николай Михайлов и младите Пламен Андреев и Йоан Загоров ще трябва да се доказват пред Мъри

Двамата най-скъпи левскари са Борислав Цонев и Георги Миланов. Авторитетният сайт "Трансфермаркт" ги оценява на по 600 000 евро. И докато Цонев има сравнително дългосрочен договор, то Миланов може да напусне още през зимата, като се говори за освобождаваща клауза в размер на 50 000 лева.

Друг е въпросът дали Жоро ще реши да си тръгне от Левски, особено когато е трениран от любимия си наставник Станимир Стоилов.

По 500 000 евро пък струват Мартин Петков и Христос Шелис. За първия се говори, че има интерес от чуждестранен клуб и скоро може да се стигне до неговата продажба. Кипърецът тепърва се утвърждава сред стартовите 11, като нелеката задача пред него е да сътвори добър тандем в центъра на отбраната с Гьоко Зайков.

Валери Божинов със 165 игрови минути за една година в Левски

Валери Божинов със 165 игрови минути за една година в Левски

Нападателят все още обмисля бъдещето си