Трансферът на Станислав Иванов в Чикаго Файър е въпрос на часове. За това ТОПСПОРТ вече информира. Бившият младежки национал на България се е разбрал с тима от МЛС. Ако не бъде продаден сега, то той ще премине в бившия отбор на Христо Стоичков през лятото като свободен агент. 

Левски вече отхвърли една оферта на американците, но те настояват да имат Иванов в състава си за началото на сезона. Такова е желанието на треньора Рафаел Вики. 

Поради тази причина на "Герена" е постъпила нова оферта от Чикаго Файър за Станислав Иванов. Сумата е около 300 000 евро, което не е малко за футболист, който след шест месеца ще е свободен агент. Очакванията са шефовете на "сините" да приемат предложението, защото в противен случай крилото ще напусне като свободен агент през лятото. По наша информация, сделката може да се счита за сигурна, като в следващите няколко дни ще бъдат изчистени всички детайли. 

За предстоящия трансфер информират и редица реномирани американски сайтове. 

В началото на октомври Стаси изпадна в немилост, след като отказа да премине в германския Ерцебирге (Ауе). След това не бе включван в групата на отбора. Съществува вероятност Иванов все пак да бъде на разположение на треньора Славиша Стоянович за мачовете до края на годината, след което да се отправи зад Океана.

Левски може да направи изходящ трансфер до дни

Левски може да направи изходящ трансфер до дни

"Сините" получиха оферта за Станислав Иванов