Ръководството на Левски е предложило нови договори на трима футболисти, чийто контракти изтичат през лятото. Става дума за Хали Тиам, Живко Миланов и Станислав Костов. Очаква се до края на месеца триото да подпише нови контракти, пише "Меридиан мач". 

В същото време други трима играчи все още не са получи оферти за нови контракти. Двама от тях са със статут на твърди титуляри - Мартин Райнов и Милан Миятович. 

Последният няма паспорт от ЕС и това прави положението му на "Герена" несигурно, след като БФС забрани по родните терени да играят вратари, които не са от Европейсикя съюз. Промяната влиза в сила от новия сезон. 

Филипе Нашименто също не е получил предложение за нов договор. Португалецът взима сериозна заплата и бъдещето му на "Герена" не е сигурно, въпреки че в последно време се представя на ниво. 

Все още не са водени разговори и с юношите на клуба Ивайло Найденов, Атанас Кабов и Илия Димитров, които имат договори с Левски до лятото. Последните двама за момента са преотстъпени на елитния Витоша (Бистрица).

Още осем фенове на Левски са задържани

Още осем фенове на Левски са задържани

Причината за това е непристойно поведение на запалянковиците по време на мача със Славия от първенството