Основен приоритет на Левски до края на годината ще бъде задържането на Георги Миланов на "Герена". Договорът на халфа е до края на сезона, а "сините" искат да го обвържат с дългосрочен контракт, пише "Мач Телеграф".

Проблемът на е, че няма да могат да му предложат увеличение на заплатата от 15 000 лева, с което да го изкушат да преподпише. В Левски обаче вярват, че уважението и любовта, които всички в клуба и феновете дават на Миланов, ще го накара да остане и за следващия сезон.

Левски ще се стабилизира финансово след три месеца

Левски ще се стабилизира финансово след три месеца

Вижте причините

Отделно техничарят малко или много трябва да е признателен на "сините", че възродиха кариерата му. Припомняме, че той не беше играл над година преди да облече фланелката на Левски.

Преговори за нов договор още не са стартирали, но се очаква това да стане в най-кратки срокове.

Има един факт, който притиска солидно шефовете на "Герена". Според клауза в договора на Георги Миланов с Левски всеки може да откупи полузащитника още през януари, ако плати накуп заплатите, които до този момент левскарите са му платили. Тогава той ще бъде 4 месеца в клуба, а това означава, че цената му ще бъде 60 000 лева, шест месеца преди изтичането на договора му.

Иво Ивков ще се опита да предоговори с НАП размера на "синята" месечна вноска

Иво Ивков ще се опита да предоговори с НАП размера на "синята" месечна вноска

Ако стане изпълнителен директор на клуба