Очаква се от Левски да обявят нови правила за стадиона, които ще касаят и пропускателния режим, и престоя на трибуните.

Глобите за използване на пиротехника и димки, които излизат от касата на "Герена" на всяко домакинство по посока касата на БФС, не се харесват на новото ръководство, което взима мерки.

Направена е сметка какви средства са платени само в рамките на една година назад и цялата сума е смущаваща. Освен това заради някои запалянковци клубът регистрира сериозни загуби и заради санкции от УЕФА. По груби сметки двете домакинства с Ружомберок и АЕК Ларнака с по минимум 10 хиляди души на мач означават пропуснати приходи от поне 300 хиляди лева.

Очаква се новите шефове да направят сериозна промяна в начина на комуникация с ултрасите. Това предполага нови правила при охраната вътре в сектор Б. Това ще касае и онази част от агитката, която от доста време се изнесе в блок 5 на сектор А.

Между двете групи има сериозни разногласия, като от този сезон отцепените ултраси започнаха да ходят и на гостуванията на Левски. Досега те избягваха това, за да не се стига до конфликти с другите "сини" привърженици по пътищата и в градовете, където Левски гостува.

Във Велико Търново ултрасите от "Южна дивизия" бяха на стадион"Ивайло" часове преди останалите, като това е било съгласувано с органите на МВР. След края на мача с Етър по-малката част от публика се изтегли бързо от стадиона, а през това време хилядите сини фенове чакаха затворени вътре в стадиона, пак за да се избегнат неприятни срещи по улиците на Велико Търново, пише "Тема Спорт".

Феновете на Левски ще надъхат отбора преди реванша с АЕК

Феновете на Левски ще надъхат отбора преди реванша с АЕК

Привържениците ще посетят последната тренировка на тима преди срещата