В близките дни Левски ще се раздели временно и с още един от футболистите, които не попадат в плановете на треньора Славиша Стоянович. Халфът Филипе Нашименто е предложен на няколко клуба в Румъния, където ще бъде пратен под наем, научи ТОПСПОРТ. Полузащитникът се ползва с добра репутация в северната ни съседка.

"Сините" обаче не смятат да вкарват клауза за закупуването на португалеца, защото все още възлагат надежни в него. Идеята е, Филипе да отиде в отбор, където ще бъде твърд титуляр и да се върне на "Герена" през лятото. 

Известно е, че халфът не се нрави на настоящия треньор на Левски и поради тази причина не получи много шансове за изява през пролетта. Много е вероятно през лятото столичани да имат нов треньор, който да решава за Нашименто. 

Португалецът бе на терена в 10 мача във всички турнири през първата половина на сезона, но записа едва 187 минути на терена. 

Левски привлече халфа през миналата зима от Динамо (Букурещ) за 200 хил. евро. Именно "кучетата" са един от отборите, в които е възможно да бъде пратен Филипе. Полузащитникът е предложен и на Астра (Гюргево). 

Столичани вече пратиха на север от Дунав бразилеца Ривалдиньо. Нападателят ще играе под наем във Виторул (Констанца). Тимът на Джика Хаджи има възможност да го закупи през лятото.

Официално: Ривалдиньо вече не е част от Левски

Официално: Ривалдиньо вече не е част от Левски

Бразилецът ще доиграе сезона в румънския Виторул