Левски е по стъпките на рекорд, който се държи от ЦСКА. "Сините" са в истинска еуфория преди финала за Купата на България, който е утре и единствената пречка пред трофея е Славия.

Феновете на столичани са решили да напълнят до краен предел националния стадион "Васил Левски", като в продажба бяха пуснати 33 000 билета, като 29 000 от тях са за "синята" част. От тях има на разположение още около 2900 билета - малко на 1300 в 14-хилядния Сектор "Б", както и над 1500 за лъвчето на Сектор "Г" откъм Сектор "В". 

Ривалдо в България: Надявам се Левски да спечели Купата

Ривалдо в България: Надявам се Левски да спечели Купата

Бразилската легенда кацна в България късно снощи

Рекордът за най-посетен двубой между български съперници се държи от ЦСКА, който преди две години вдигна Купата на България като представител на аматьорския футбол, побеждавайки Монтана с 1:0 пред погледа на 33 345 на "Васил Левски". Никоя среща през този век не бележи такава активност по трибуните.

"Имаше няколко почивни дни, но хората звънят и питат непрекъснато за билети. Фенове от цялата страна искат да присъстват на този финал. Ще бъдем 35 000", твърдят феновете на 26-кратните шампиони.

Антонио Вутов и Левски сядат на масата за преговори

Антонио Вутов и Левски сядат на масата за преговори

Това ще се случи след финала за Купата на България