От столичния Левски отправиха съвети към феновете, които ще гледат на живо реванша с Айнтрахт във Франкфурт този четвъртък. Входовете на стадиона ще бъдат отворени два часа преди началото на мача.

Ето какво написаха "сините" в официалния си сайт:

"Искаме да представим на ваше внимание информация, относно гостуването на "Айнтрахт" във Франкфурт. Местната полиция препоръчва събиране на феновете на площад "Römerberg", който се намира близо до градската гара и центъра.

За родните фенове се препоръчва да пътуват с влак (S7/8/9) до стадиона (спирка Frankfurt am Main Stadion), докъдето ще бъдат ескортирани от полиция. Ако някой иска да планира самостоятелно пътуване до стадионa, препоръчаната опция е с трамвай (tram 20/21) до спирка Stadion Straßenbahn.

За пътуващите с коли, нека да си предвидят минимум 2 часа за пътуване и проверка пред стадиона. За пътуващите с автомобили трябва да се тръгне по автомагистрала А3. На разклонението Frankfurt-Süd , преминете на B44 към Frankfurt-Stadtmitte/Stadion.

Оттам следвайте указателите към паркингите на стадиона. За автомобилите и автобусите на фенове на "Левски" е определен паркинг P9 ( https://goo.gl/maps/3qVU5hUmWusrSPiu9 ), който може да бъде достигнат през Mörfelder Landstraße (извън града). Паркинг таксата за автомобили е 6 евро, а за миниванове с повече от 7 места и автобуси е 20 евро.

Полицията също така съветва привържениците да избягват зоната Alt Sachsenhausen и целия район около стадиона, и най-вече паркинг "Gleisdreieck", който е предназначен за фенове на домакините. Препоръчва се в часовете преди мача привърженици, които се разхождат в центъра на града, да не носят отличителни белези на клуба.

Похвално! Левски помага на семействата на загиналите фенове

Похвално! Левски помага на семействата на загиналите фенове

С виртуални билети

Входовете на стадиона се отварят за публиката два часа преди началото на мача. Феновете на "Левски" трябва да влязат на стадиона през вход E2. Малки чанти с обем до 20 литра могат да бъдат взети на стадиона.

Всички по-големи раници и чанти са забранени и няма възможност за депозиране. Не е проблем да се вземат камери/цифрови камери (до размер 20x12x12cm) за лична употреба. Разрешен е само един обектив за камери със сменяеми обективи. Видеокамерите не са разрешени.

Обръщаме специално внимание на нашите привърженици и за забранените предмети и символи. Строго забранено е носенето на маска, бандана или друго, с което може да бъде прикрито лицето. Забранено е внасянето и използването на пиротехника, както и на всякакви нацистки или крайно десни символи."