В последните дни медиите пишат за някой си Цунами толкова, все едно на "Герена" пристига Марсело или Жорди Алба. Е, след лека драма и изпуснат полет, Цунами вече е в София, а до часове ще бъде представен като ново попълнение на "сините". На летището в столицата пролича, че добре си е научил урока - говори за семейството на Левски и как този отбор винаги е сред водещите у нас. Явно Цунами е пропуснал последните няколко сезона на efbet Лига. В които най-вероятно е бил зает с неговия си футбол по аматьорските дивизии на Бразилия.

На 25 години, левият бек Цунами има-няма 30 мача в регионална лига, с два гола и една асистенция. Ако се доверим на transfermarkt.com. Играл е срещу отбори от ранга на... Феровиарио, Пайсанду, Волта, Флореста, Алтос, Томбесе и подобни.

Има ли нужда Левски от този футболист? И какво стана с налагането на юноши в години на тежка финансова криза? Пак се започна с чужденците. Самият Стоилов заяви, че през зимата ще се привличат основно играчи зад граница.

Ок, може този Цунами да е някакъв невероятен ляв бек. Естествено, че трябва да му се даде време, за да видим играта му. Но вече се нагледахме на трансферни провали на "Герена". И заради тях се натрупаха задължения, които сега тежат.

Цунами го докарва на име и прическа. За момента е това. Ще се превърне ли в попадение за Левски или в поредния провал на трансферния пазар, времето ще покаже.

Селекцията продължава... Винаги е отворен процес! След като си намериха Цунами за ляв бек, нищо чудно при "сините" да дойде Тайфун за десен. Докато момчетата в школата на клуба очакват своя шанс за изява. В тези уж тежки финансови времена...

Цунами: Левски е голяма възможност за мен, клубът винаги е сред първите в България

Цунами: Левски е голяма възможност за мен, клубът винаги е сред първите в България

Обясни за прякора си