От Левски отговориха на треньора на ЦСКА Нестор ел Маестро, който коментира "сините" след мача на "армейците" с Ботев (Пловдив). Ел Маестро май влиза в ролята на Стойчо Младенов и често обръща внимание на Левски. Младият специалист със сменена фамилия заяви, че пролетта може да бъде счучна за "сините", защото те вече са извън играта за титлата.

"Може тази пролет да се окаже скучна за него. Назначиха му консултант (бел. ред. Люпко Петрович). Ще видим за кого ще е скучна...", каза изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов пред медиите.

Той говори и за бъдещето на треньора Славиша Стоянович. Не спира да се спекулира, че последният ще бъде уволнен.

"Видяхме се със Стоянович в неделя. Дискутирахме случилото се през първия дял на шампионата. И за постигане на по-оптимален състав за втория дял. Като имена не мога да говоря. Стоянович трябва да каже какъв тип играчи иска и на какви постове. Ръководството води преговорите за финансовата част. За мен сривът се получи след мача за купата с Черно море. Левски е предизвикателство. Не виждам причина, поради която Павел Колев да откаже на Левски", добави Иванов.

Нестор ел Маестро: При Левски всичко е приключило, добре че не сме на тяхно място

Ел Маестро: При Левски всичко е приключило, добре че не сме на тяхно място

"С малко повече късмет можеше да поведем и с 3:0"