Забавен лаф от края на 90-те години беше, че "няма слаб Костов". Дали силно повлияно от носталгия по тези времена, или мимолетна загуба на здравия разум, през лятото от Левски решиха да имат своя силен "Костов".

Треньорът, който да изкачи тима на следващото ниво и най-сетне да го върне на позицията, която му се полага. Специалистът, притежаващ капацитета да накара онези "грачещи фенове" да си избият от главата Мъри Стоилов и "правилния му футбол".

Греховете на Костов в Левски

Греховете на Костов в Левски

Контузии, разбит колектив и играчи извън форма са само част от дългия списък

Днес, 7 декември, може да кажем следното - еми, получи му се на човека! Браво, г-н Костов! Браво, господа ръководители! Съсипахте тотално Левски! Оказа се, че в мазето на "синия" провал винаги се появява един етаж по-надолу! А изглеждаше почти невъзможно!

С упорита работа обаче шефове и треньор направиха така, че Левски отново да е в блатото на посредствеността. И вината е напълно споделена. Вярно е, през лятото публиката изпита мигове на европейска гордост, която дълги години не бе обземала сърцата им. Шест мача на мускули и емоция, които отборът изигра на високо ниво!

А оттам насетне "баташко клане" в спортно-технически план.

Кажете ми, освен Наско Сираков и Даниел Боримиров, може ли да назовете човек от сегашната управа на Левски?

Може би и Христо Йовов, който обаче като разпознаваемо лице за "синята" общност, дори не е дал едно интервю! Само Наско и Борето, а дори и тяхната власт е мижава. Горещите въпроси се решават от някакъв мистичен кръг, който определено не мисли трезво. Освен маркетинга, всичко друго върви надолу и в момента виновниците взаимно се сочат с пръст. И, естествено, дървото ще "яде" старши-треньорът.

Феновете на Левски излизат на масов протест срещу Наско Сираков

Феновете на Левски излизат на масов протест срещу Наско Сираков

Ето подробности

Но сам си е виновен и Николай Костов. Левски не му е по силите. Превърна се в удобната фигура за шефовете. Добряк, който не създава проблеми и ще си трайка, за да бъде мирно и тихо. Да, ама с редене на конуси и празни приказки след мач, в Левски не става.

От много слушане на своите "съветници", Костов направи така, че от привлекателен стил през август, "сините" категорично да играят най-отвратителния футбол в efbet Лига през декември. Смешно е, когато цялата философия на отбора е подвластна на това топката да отиде до Уелтън, а оттам насетне всички да се молят за моментен проблясък на бразилеца, който да спаси положението.

Дори и неговата класа обаче не избави столичани от поредицата неубедителни резултати, които сложиха край на сезона още след неговата първа част. Апотеозът на всичко беше снощното поражение от Хебър в мача за Купата. Нереално е как левскарите сами си ритнаха столчето в надпреварата, където имаха реални шансове за спечелването на отличието.

И, естествено, загубата дойде по възможно най-неадекватния и безумен начин, при това пак с гол на "син" юноша. 27-кратният носител на националното отличие изглеждаше като един "сбирщайн" от националности, но не и отбор. Позволиха на момчета, които скоро могат да бъдат безработни, да ги победят и изхвърлят по категоричен начин на толкова ранен етап.

Уелтън: Продължаваме, падаме, но с високо вдигната глава

Уелтън: Продължаваме, падаме, но с високо вдигната глава

Ето какво написа

Но, моля ви, оправдания веднага ще се намерят. Контузията на Ел Джемили, някоя индивидуална грешка или договорите на Краев и Петрис...4 месеца вековниците не спираха да надиграват, мачкат дори противника си, според наставника Костов,и накрая се наиграха... Ама много лошо!

Но в Левски вече са свикнали на подобни грандиозни несполуки. Лошото е, че те се повтарят всяка година по едно и също време. Говорим за нулев прогрес и никакво вадене на поуки. Без отделни периоди, това вече трае близо 15 години!

Досега публиката пускаше определен реверанс, но вече чашата на търпението прелива и скоро се задават бунтове. А те няма да бъдат никак мирни. Това Сираков го знае добре...

Преди три години Вълка беше в ролята на Спасител. Желае ли да продължи мисията си на "Герена", в следващите месеци трябва да го видим и като Освободител. Фигурата, която да избави Левски от треньора Костов, а след това измъкне "синята" институция от партерната позиция, в която е поставен от свои и чужди "ръководители".

Гочето за Левски: Смешна история!

Гочето за Левски: Смешна история!

Критикува отбора

Всичко друго е просто продължаване на агонията.

Все едно някой да твърди, че няма разлика между епилация и операция...