Треньорът на Левски Петър Хубчев ще има сериозни проблеми около окомплектоването на състава си и за следващия мач на тима - домакинството на Славия на 1 март. Специалистът ще трябва да прекроява защитата си. 

Аут за мача е Иван Горанов, който бе изгонен във вчерашното гостуване на Черно море. С наказание ще са още двама бранители - стълбът в ариегарда Холмар Ейолфсон и Йоанис Каргас. И двамата получиха петия си жълт картон от началото на сезона и ще бъдат санкционирани за един мач. 

Все още не е ясно какво е състоянието на капитана Живко Миланов. Десният защитник отпадна за сблъсъка на "Тича" заради контузия. След края на срещата Петър Хубчев заяви, че не е наясно кога футболистите с травми ще са на линия и за това трябва да бъде питан лекарският щаб. 

Добрата новина за наставника е завръщането на Нуно Рейш, който изтърпя наказанието си срещу Черно море. Най-вероятно негов партньор в центъра на защитата ще бъде Мартин Райнов. Очакват се универсалният футболист да може да играе, след като му бъде изработена специална маска за носа. 

Двубоя с Черно море пропуснаха Станислав Иванов и Симеон Славчев. Състоянието на халфа се е усложнило, след като игра със счупен пръст срещу ЦСКА.

Илиана Раева: Наско Сираков също ще помогне на Левски

Илиана Раева: Наско Сираков също ще помогне на Левски

"Феновете на клуба доказаха, че нямат аналог"