Ръководството на Левски може да генерира колосални приходи около задаващия се 108-и рожден ден на клуба. "Сините" обявиха програмата за 24 май, когато ще бъдат честванията. Кулминацията е от 19:00 часа на стадион "Георги Аспарухов", когато един срещу друг ще се изправят тимът от "Синята приказка", участвал на четвъртфинал на Купата на УЕФА и станал първият български отбор в групите на Шампионската лига, срещу настоящия състав, вдигнал Купата на България преди дни.

Левски ще има рекорден бюджет, ако се стигне до смяна на собствеността

Левски ще има рекорден бюджет, ако се стигне до смяна на собствеността

Посредник по евентуалната сделка е Спас Русев

Шоуто ще бъде в две полувремена по 20 минути, а билетите са с цени от 19,14 лева за всички сектори. При пълни трибуни това означава близо 400 000 лева постъпления, пише "Труд".

Поканени са всички футболисти от Дрийм тима на Станимир Стоилов. Засега поне едва ли ще присъстват Ричард Еромоигбе и Лусио Вагнер поради логистични причини. Под въпрос е и Георги Петков, който през последните години е в обтегнати отношения с феновете на "сините". Много вероятно е на терена да излязат други от любимците на привържениците - Седрик Бардон и Игор Томашич.

Предвидени са и много други инициатива през деня, които предстои да бъдат обявени официално от Левски. Очаква се Купата да бъде изложена на "Герена", за да може феновете да се снимат с нея.

Честванията ще стартират сутринта на Могилката в близост до втора мъжка гимназия.

Ивелин Попов помага за лятната селекция на Левски

Ивелин Попов помага за лятната селекция на Левски

Предложи двама бразилци от руския шампионат