Спортно-техническият щаб на Левски няма да пази футболисти за мача за Суперкупата следващата седмица. В неделя срещу Ботев (Враца) "сините" ще излязат с най-доброто, с което разполагат, въпреки че мачът е късен. Футболистите на Станимир Стоилов ще се приберат в София след полунощ и в понеделник ще направят възстановяване, а за вторник и сряда са предвидени тренировки, след които ще бъде определен стартовият състав за двубоя с шампиона Лудогорец на националния стадион.

Засега се предвижда и във Враца, и след това за Суперкупата да пази Пламен Андреев, а Николай Михайлов да е резервен вратар.

На този етап Левски не може да си позволи да подценява, който и да е съперник, споделиха от "Герена", като обясниха, че сега вече треньорът Стоилов ще може да разчита на възстановения Ивелин Попов за повече игрови минути.

Евентуалното му участие срещу Ботев (Враца) ще бъде решено в деня на мача, след като се види какво е състоянието на терена. Попето игра цяло второ полувреме при победата с 4:0 над Хебър.

Мъри и Тити се скарали заради фирма за спортна екипировка?

Мъри и Тити се скарали заради фирма за спортна екипировка?

Левски дължи над 110 000 лева на италианска фирма