Павел Колев на този етап няма да стане част от Левски, след като зам. изпълнителният директор на БФС разкри подробно причините за провалените преговори със собственика на клуба Спас Русев.

Според потвърдена информация на ТОПСПОРТ обаче, вратата за бишия журналист в Левски не е затворена. Тя отново може да се отвори широко при смяна на собствеността, каквато се лансира в медийното (а и не само) пространство от известно време насам.

Очаква се съвсем скоро управлението на клуба да бъде поверено на сегашния собственик на Септември Румен Чандъров, за когото се говори, че ще придобие сериозен пакет от акциите на Левски.

Нашата медия научи, че Павел Колев отново ще е вариант №1 за поста изпълнителен директор при подобно стечение на обстоятелствата. Очаква се той да получи правомощията, които Спас Русев не му е гарантирал, и заради които до голяма степен не се стигна до споразумение, както обясни и самият той вчера.

Публична тайна е, че едно от условията на Колев да заеме длъжността, е да привлече нов екип от експерти, с които да работи на "Герена".

Павел Колев: Не се разбрахме с Левски, голямото разминаване беше за дългосрочното развитие на клуба

Колев: Не се разбрахме с Левски, голямото разминаване беше за дългосрочното развитие на клуба

"Не съм поставял условия за персонални промени или пък финансови"