Ребин Сулака и Драган Михайлович подписаха с Левски само до лятото и не се знае какво ще се случи тогава с тях, пише "Мач Телеграф".

В момента на "Герена" стартират от нулата в опитите да изградят боеспособен отбор, който отново да бъде фактор в първенството. Нещата обаче стават още по-интересни, ако вкараме в игра не само сухите цифри от мачовете, но и на договорите на играчите.

Справката показва, че десет от тях висят. Дали чужденците ще приемат ново предложение? Тепърва ще разберем какво ще се случи.

НКП на Левски: Отворете стадионите, клубът има нужда от моралната и финансовата ни подкрепа

НКП на Левски: Отворете стадионите, клубът има нужда от моралната и финансовата ни подкрепа

Феновете с нов призив

Наско Сираков обяви вече, че ще отправи предложение към близнаците Боби и Ради Цоневи, които до април ще бъдат извън сметките на Славиша Стоянович. Очаква се това да се случи и с Мартин Райнов, който през миналото лято си тръгна и направи неуспешен опит да си уреди отбор в чужбина.

Не е ясно обаче какво ще се случи с Николай Михайлов. Националът може и в момента да пази спокойствие, но едва ли е доволен от статута си на резерва, както се случи след подновяването на първенство.

Левски чака идеи и класа от запаса

Левски чака идеи и класа от запаса

Някои неща са видими и е добре да се отбележат

С договори до лятото са още Алекс Петков, Матео Стаматов, Стивън Петков и Валери Божинов. Първият трудно вече попада и в групата за мачовете, добавя изданието.