След като продажбата на Георги Миланов е въпрос на време, Левски може да се раздели и с друг свой халф Филип Кръстев. Както е известно, към него има сериозен интерес от страна на Витория (Гимараеш).

Португалците са пратили оферта от малко над 4 милиона евро за правата на футболиста, като първоначално той да играе под наем с опция за закупуването му през лятото. По този начин те са покрили първоначално обявената цена на играча. От Сити Футбол Груп, които държат правата му, обаче са завишили желаната сума, твърди "Котаспорт".

Именно по-високата трансферна сума засега бави сделката. Въпреки това, изглежда че Кръстев е все по-близо до преминаване във Витория. При определени отстъпки и от двете страни, родният национал може да премине още през този трансферен прозорец при "черно-белите". Така привличането на Асен Чандъров на "Герена" ще бъде сигурно.

Както е известно, Кръстев е под наем в Левски до края на сезона. От Сити Футбол Груп обаче имат опция да го отзоват, ако решат, че имат по-добър вариант за неговото бъдеще, тъй като са направили доста отстъпки пред "сините" при удължаване на преотстъпването му в началото на сезона.

В Левски се надяват на пробив в разговорите с Блажевич

В Левски се надяват на пробив в разговорите с Блажевич

Анте си търси отбор в Хърватия