Левски може да осъществи изходящ трансфер до дни, научи ТОПСПОРТ. Сагата около Станислав Иванов е на път да приключи. Футболистът вече е уточнил личните си условия с Чикаго Файър и със сигурност ще подпише с американския клуб. От Левски зависи кога ще стане това. "Сините" могат да го продадат сега или той да си тръгне като свободен агент през лятото. 

На "Герена" е постъпила оферта от клуба от МЛС. От Чикаго държат да привлекат Иванов още сега, за да може да проведе подготовка с отбора и да бъде на разположение на треньора Рафаел Вики още за началото на новия сезон. 

От Финландия си купиха виртуални билети за Левски - Локо (Пд)

От Финландия си купиха виртуални билети за Левски - Локо (Пд)

Заявените карти до този момент са малко над 16 000

В същото време Левски няма изгода да изпусне своя юноша без пари. Станислав няма да преподпише със "сините". Настоящият му договор изтича в края на сезона. 

Столичният град има сериозна нужда от свежи финансови постъпление. "Сините" подписаха ново споразумение с букмейкърска къща, което е в сила за цялата 2021 година, но парите, които ще влязат в клуба с недостатъчно. Договорът с австрийската строителна компания "Щрабаг" се бави и не е ясно дали избощо ще се стигне до такъв. Поради тази причина шефовете на Левски ще се опитат да напълнят касата с продажба на футболисти. Предложение е дошло и за още един от играчите. 

Левски - Локомотив (Пловдив) 1:0, Робърта бележи от дузпа
на живо

Левски - Локомотив (Пловдив) 1:0, Робърта бележи от дузпа

Мачът започва в 17:30 часа

ТОПСПОРТ вече Ви информира, че се дължи не малък брой заплати на треньорите в школата и администрацията.

Кампанията с членките карти не върви така, както се надяваха от ръководството. За днешния мач с Локомотив (Пловдив) бяха пуснати виртуални билети. Такива ще има и за предстоящото домакинство на Арда в събота.