Левски стана за смях, след като отпадна от Хебър в турнира за Купата на България. Очертава се нов нулев сезон за "сините". Едва ли има фен на отбора, който мисли, че Левски може да стане шампион през тази кампания. По-скоро може да вярваме в Дядо Коледа, че планетата Земя е плоска или, че националите ни по футбол ще се класират на следващия голям форум...

Левски копае дъното вече 15 години. За този дълъг период "сините" спечелиха едва един трофей - Купата през 2022 година. ТОПСПОРТ припомня в детайли какво "постигнаха" "сините" от сезон 2009/2010 до момента.

Снимка 595135

Източник: startphoto.bg

В първенството най-голям успех е второто място, което беше спечелено 3 пъти. 5 пъти Левски стана трети, 3 пъти четвърти, по веднъж пети и седми. Също веднъж се стигна и до позорното осмо място в крайното класиране.

Минаваме към Купата на България. Вече споменахме за успеха миналата година. 3 пъти тимът от "Герена" загуби на финал, а веднъж на полуфинал. 5 пъти отпадна на четвъртфинал и 4 пъти на осминафинал. Веднъж беше отстранен на 1/16-финал.

Снимка 644467

Източник: От Facebook

В последните 15 години Левски не участва в евротурнирите 4 пъти. Два пъти отпадна още от първия си съперник, а 4 пъти от втория. По два пъти стигна до трети квалификационен кръг и плейоф. Големият успех е 2 участия в групова фаза.

Това е равносметката на Левски за последните 15 години. Твърде малко за гранд. Да не кажем, че е... почти нищо.

Гочето за Левски: Смешна история!

Гочето за Левски: Смешна история!

Критикува отбора