Ръководството на Левски вече прави планове за зимна селекция. Новият треньор Славиша Стоянович държи на първо време да бъдат привлечени крайни защитници. 

"Сините" искат да си върнат десния бек Милош Цветкович, научи ТОПСПОРТ. Стоянович вече е провел няколко телефонни разговора с 30-годишния бранител в опит да го убеди да се завърне на "Герена". 

Снимка 406178

Източник: LAP.bg

В момента крайният бранител е част от Младост (Лучани). Няма да е проблем обаче да разтрогне договора си през януари и да дойде в Левски като свободен агент. Славиша Стоянович познава отлично качествата на Цветкович от съвместния им престой при "сините". 

Милош изкара два сезона на "Герена". Той бе привлечен през лятото на 2017 година от Напредак (Крушевац). Защитникът напусна две години по-късно, когато договорът му изтече. Цветкович изигра 57 мача за столичани в първенството. В началото имаше доста колебания в играта му, но след това се утвърди като един от най-добрите и сърцати футболисти в отбора. 

Дясната ръка на Славиша Стоянович ще помага за зимната селекция на Левски

Дясната ръка на Славиша Стоянович ще помага за зимната селекция на Левски

"Сините" може да вземат играчи от Сърбия

Едва през това лято защитникът успя да си намери нов отбор. Той подписа със сръбския средняк Младост (Лучани). От началото на сезона в местното първенство е изиграл 13 срещи, 10 от които е бил титуляр.

Левски има набелязан футболист и за лявата зона на отбраната. В момента проби в отбора кара Делян Иванов.

Снимка 407106

Източник: LAP.bg