Спортният директор на Септември - Кристиян Добрев се срещна на "Герена" с шефовете на Левски. Той и Даниел Боримиров най-вероятно са обсъждали евентуален трансфер на вратаря Димитър Шейтанов. Както е известно, "сините" търсят усилено човек за този пост след колебливите игри на Пламен Андреев в последните месеци, пише "Блиц".

Шейтанов е един от вариантите за вратар на Левски през следващия сезон. На "Герена" имат за цел да привлекат и вратаря на Пирин - Максим Ковальов, който се представя много силно тази есен. Според анализатори, Ковальов може да предпочете офертата на Левски и заради своите сънародници в екипа на треньора Николай Костов - Кирил Нестеренко и Тимур Скорих.

Шейтанов обаче е юноша на Левски и е преминал през всичките възрастови групи. През 2018 година е изпратен в английския Лийдс, където прекарва една година. След това играе в португалския Авеш, но напуска през 2020, след като е отнет лиценза на клуба. През същата година подписва с Пирин, а след това преминава в Септември.

Кокала: На Костов не му е работата да говори за разделение в Левски

Кокала: На Костов не му е работата да говори за разделение в Левски

"Отборът се нуждае от подсилване във всички линии"