Левски сложи на масата 15 хиляди лева на месец като максимум за Филип Кръстев, пише "Тема спорт". През целия пролетен полусезон сините даваха под 2 хиляди лева на футболиста, което е по-скоро минимално изискване за депозиране на трудовия договор в БФС.

Останалата, голямата част от заплатата му се поемаше от "Сити футбол Груп". Това е компанията, която откупи правата му от Славия за над 2 милиона евро и след това го преотстъпваше във френски, белгийски и нидерландски клубове. А Левски го взе след неуспешен престой в Камбуур.

Сега детайлите са в по-голяма степен финансови, отколкото през зимата, но този път сините искат да ангажират Кръстев за цял сезон. Може да се наложи Филип да отстъпи финансово, като взима по една част - около 8 хиляди евро месечно от Левски, и друга сума от "Сити футбол Груп". От "Герена" са категорични, че няма как да скочат над приетия максимум от пари, с които могат да възнаградят един футболист в рамките на един месец.

Самият Кръстев открехна вратата за бъдещето си, като в последното си обръщение към феновете завърши с "Доскоро". Той ще бъде част от националния отбор за Лигата на нациите през юни.

Уелтън ще тренира самостоятелно на "Герена" до 6 юни

Уелтън ще тренира самостоятелно на "Герена" до 6 юни

Бразилецът се контузи при победата над Славия с 2:1