Нидерландският журналист Бой де Хаан е сигурен, че бъдещето на Левски е розово, независимо от финансовата криза в клуба. Той направи коментар за случващото се на "Герена" в сайта "In de Hekken". Медията следи изкъсо родните дербита и дори организира пътувания за тях за фенове от Ниската земя. 

"Бъдещето на Левски изглежда някак розово, независимо от състоянието му в момента. Клубът преживява криза далеч по-рано от събратята си в Нидерландия и Белгия. Без пандемия, без война. В нощта между събота и неделя привържениците му подпалиха София (б.а. имаше заря за 106-ия рожден ден на клуба). Те излязоха да пеят заедно. Събра ги любовта към Левски. При това тя е много дълбока", пише в материала, цитиран от "Меридиан мач". 

В Сърбия сигурни: Зоран Попович ще играе за Левски

В Сърбия сигурни: Зоран Попович ще играе за Левски

Вратарят има предварителен договор със "сините"

"По време на последното дерби с ЦСКА бяха събрани 500 000 лева, но целта е да се набавят още 1,5 млн. до края на сезона, за да се плащат заплати на играчи и дългове. Клубът има сериозни приходи от "виртуални" билети. Стадионът бе разпродаден без да има мач! Парите се набират и чрез дарения. Привържениците на Лацио, които са в близки отношения с тези на Левски, също дариха.

Всичко обаче бе забравено миналия уикенд. Левски стана на 106 години и това бе най-важното. Легендата Наско Сираков иска акциите и бе подкрепен от всички привърженици. "Левски е основан от патриоти! Затова трябва да го запазим", казват още те", пише в материала за столичния гранд.

Появи се нов казус около акциите на Левски

Появи се нов казус около акциите на Левски

Ще дължи ли Наско Сираков данък?